Werkzaamheden

Werkzaamheden

- Licht installaties
- Kracht installaties
- Meterkasten
- Buiten / tuinverlichting
- Utiliteitsbouw

 

 

Verlichting
Een effectieve lichtoplossing is meer dan kiezen voor een kwaliteitsproduct alleen. Verlichting is essentieel in ons leven. Zowel op de werkvloer als bij u thuis. Licht zorgt ervoor dat we kleuren zien, dat dingen zichtbaar zijn en dat we fysiek goed kunnen presteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van werklicht? We zijn ons er niet altijd bewust van, maar onvoldoende verlichting maakt dat we vermoeid raken achter ons bureau. Of dat we ons onprettig gaan voelen of zelfs hoofdpijn krijgen. Wij zijn ons bewust van de noodzaak van de juiste verlichting voor de juiste toepassing. Daarom besteden we veel aandacht aan het totale verlichtingsplan in projecten. In combinatie met onze kennis over energiebesparing, automatisering, domotica en zonne-energie, kunnen wij voor u een plan op maat maken dat past bij uw huidige en toekomstige wensen op verlichtingsgebied.
 
krachtinstallaties
Ook als het over krachtinstallaties gaat beschikken wij over alle kennis van techniek en voorschriften die nodig is om een veilig en betrouwbaar systeem te realiseren. Wij kunnen uw krachtstroominstallatie optimaal dimensioneren, aanleggen en uitbreiden.
 
 
Meterkasten
Joan Dekker Elektrotechniek biedt u zeer diverse meterkasten van verschillende hoogstaande merken waaronder Hager, ABB, Attema en Holec.
Joan Dekker Elektrotechniek is dé specialist op het gebied van elektrotechnische installatie met kwalitatieve materialen.
 
Voor een zeer lage prijs kunnen wij een professionele stoppenkast aanbieden, inclusief installatie en certificering.
 
 
Tuinverlichting/Buitenverlichting
Buitenverlichting zoals tuinverlichting kan 's avonds en 's nachts de sfeer in een tuin of een gebouw aanzienlijk verhogen. Daarnaast verhoogt buitenverlichting het gevoel van veiligheid omdat criminelen erdoor worden afgeschrokken. Het aanleggen van buitenverlichting dient professioneel te gebeuren om calamiteiten te voorkomen en een zo laag mogelijk stroomverbruik te waarborgen. Joan Dekker Elektrotechniek adviseert u bij de juiste keuze van buitenverlichting en legt deze aan volgens de voorschriften. 
 
Denk bijvoorbeeld aan:
- wandarmaturen
- lantaarns (palen)
- grondspots
- schijnwerpers
- oprijlaanverlichting
- markeringsverlichting
- speciale beveiligingsverlichting
 
Utiliteitsbouw
Utiliteitsbouw beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben, zoals:
 
- Gebouwen om in te werken zoals fabrieken, kantoren en opslagruimtes.
- Gebouwen voor commerciële dienstverlening zoals winkels en garages.
- Verzorgingsinstellingen zoals ziekenhuizen.
- Recreatievoorzieningen zoals bioscopen, vakantieoorden en sportgebouwen.
 
 
De aanleg van complexe elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw is één van de kernactiviteiten van Joan Dekker Elektrotechniek. Goed doordachte elektrotechnische innovatie in kantoor- en bedrijfspanden is een belangrijke activiteit binnen ons bedrijf.
 
Bij Joan Dekker Elektrotechniek kunt u voor advies maar ook voor uitvoering van totaaloplossingen van de elektrotechnische beheersbaarheid binnen gebouwen terrecht. De regelbaarheid van licht, luchtverversing, telecommunicatie en beveiliging wordt zowel bouwkundig als elektrotechnisch volledig in de nieuwbouw geïntregreerd.

Onze projecten:

Zoek op onze website